A-utleie Boligkoordinator – Linda Sørby

Å jobbe som boligkoordinator i A-utleie er både lærerikt, spennende og veldig relevant til utdannelsen jeg tar, på linjen eiendomsmegling på BI Oslo. Jobben går ut på alt fra å følge opp eksisterende leieforhold til å få på plass nye leieavtaler.

En arbeidsdag kan gå med til å ringe på boliger som ligger ute på Finn.no samt å dra på visninger for å fortelle om Alternativ Utleie. Det er gjerne mange om beinet på visningene, så i startfasen handler det for oss mye om «å se og å bli sett» .

Men desto flere visninger vi drar på og jo flere telefonsamtaler vi tar, desto flere blir kjent med konseptet vårt, noe som igjen fører til at vi får bosatt flere familier.

Personlig vil jeg si at det å leie ut til A-utleie er helt topp for deg som ønsker ett problemfritt leieforhold og samtidig ønsker å hjelpe lavinntekts barnefamilier som har vanskeligheter med å komme seg inn på boligmarkedet.

Vet du om noen som kunne ha vært nysgjerrige på å leie ut til Alternativ Utleie eller kanskje du selv kunne tenke deg det, ikke nøl med å ta kontakt og hjelp oss å hjelpe.

 

 

– Linda Sørby, boligkoordinator.

Vært med siden våren 2015